Golfregels - Spelerseditie 2019 (NL)

€ 5,95

Beschikbaar over 1 dag, levertijd 1-2 dagen

Productnummer: 1850
Productinformatie "Golfregels - Spelerseditie 2019 (NL)"

Dit boek bevat de golfregels die wereldwijd vanaf 1 januari 2019 van kracht zijn. Dit is de verkorte spelerseditie voor recreatiegolfers.

Voor de volledige editie van de regels is alleen een Engelse versie beschikbaar. Deze is bedoeld voor wedstrijd- en competitiespelers en voor regelcommisarissen.

Aantal pagina's 216
Formaat (hoogte, breedte, dikte): 105mm x 74mm x 11mm
Druk: 1
ISBN: 9789085166214

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Display 10 ex. Golfregels Kort Uitgelegd 2019
2019 gelden wereldwijd nieuwe golfregels. Het is de meest ingrijpende herziening van de regels sinds meer dan 30 jaar. Golfregels kort uitgelegd  biedt u een duidelijk overzicht van alle wijzigingen, zodat u kunt profiteren van alle vereenvoudigingen en nieuwe ontwijkprocedures. De handige, waterafstotende regelgids is met meer dan 1,5 miljoen exemplaren het meest verkochte golfboek ter wereld, is vele malen bekroond en wordt aanbevolen door golffederaties. Het beantwoordt vrijwel elke regelkwestie in luttele seconden. Omdat elke regel wordt geïllustreerd, kan de speler in één oogopslag zien wat de juiste manier is om verder te gaan. De regels worden uitgelegd in gemakkelijk te begrijpen taal op basis van specifieke golfsituaties. Bovendien is de gids met behulp van indextabs onderverdeeld in secties die overeenkomen met een echte ronde golf: 'Tee', 'Fairway & rough', 'Bunker', 'Hindernis', etc. Om kort te gaan: deze gids is onmisbaar in elke golftas.
€ 169,50*
Doos 50 ex. Golfregels - Spelerseditie 2019 (NL)
Doos van 50 ex. voor golfclubs- en shops (vanaf 30 september weer leverbaar) Dit boek bevat de golfregels die wereldwijd vanaf 1 januari 2019 van kracht zijn. Dit is de verkorte spelerseditie voor recreatiegolfers.
€ 297,50*
Golfregels 2019
Dit is het complete regelboek voor wedstrijdspelers en regelcommissarissen, maar ook voor alle golfspelers die antwoord willen op de veelheid van vragen die op je afkomen in een golfcompetitie. Het boek heeft een A5 formaat. Deze uitgave is er ook in het Engels.
€ 14,95*
Tip!
Nieuw
Golfregels 2023
Golf is een spel dat wereldwijd gespeeld wordt. De R&A en de USGA hebben samen een set regels vastgesteld die voor alle spelers op de wereld van toepassing is. In Golfregels 2023 vind je alle nieuwe golfregels die ingaan op 1 januari 2023 en antwoord geven op een veelheid van vragen die op je afkomen als je bijvoorbeeld meespeelt in de golfcompetitie. Een must voor wedstrijdspelers en commissarissen van regelcommissies. Het boek heeft een handig formaat (A5 formaat) en bevat ook de nieuwe regel 25: Aanpassingen voor spelers met een beperkingen. Deze titel is er ook in het Engels
€ 17,95*
Golfregels in de praktijk - DVD (NGF)
Deze DVD laat de golfregels zien op de plaats waar ze toegepast worden: de golfbaan.  Om het golfspel eerlijk en plezierig te kunnen spelen heeft een golfer enige kennis van de golfregels nodig. In bepaalde situaties zoals bij een verloren bal, bij een val in het water of een onspeelbare ligging in de struiken, weet u dan hoe u verder moet spelen volgens de regels. Deze kennis wordt getoets in het golfregelexamen, waarop u zich kunt voorbereiden met deze DVD.
€ 14,95*