Veilig betalen

Veilig betalen met Multisafepay
Alle betaling bij Golfboeken.nl gaan via onze betaalpartner Multisafepay. Zij verzorgen de betalingen voor iDeal, PayPal, CreditCard en eenmalige machtiging. 

Multisafepay als Online Payment Provider 
Multisafepay Online Payment Services is een zogenaamde internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiële instellingen zoals banken en creditcardacquirers.

Strenge veiligheidseisen 
Multisafepay voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1), van MasterCard, Visa en American Express. Deze eisen houden in dat er door Multisafepay geen creditcardgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken. De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL.

Veilige verbinding 
SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internet-servers. De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien u zich op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://.

Multisafepay wordt een aantal malen per jaar gecontroleerd op de vereisten van de PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt zij jaarlijks door een daartoe bevoegde externe partij geaudit. Pas wanneer aan alle eisen is voldaan wordt het Certificate of Compliance verstrekt.

Privacy
Multisafepay verstrekt geen bank- en/of creditcardgegevens van consumenten aan de bij haar aangesloten webshops of aan andere derden.

In geval van misbruik
In het geval van misbruik van bankrekeninggegevens van derden zal Multisafepay dit te allen tijde melden aan de daarvoor bevoegde Justitiële instantie.