Golfregels voor startende golfers inclusief oefenvragen voor het golfregelexamen

€ 18,95

Niet langer beschikbaar

Productnummer: 1873
Productinformatie "Golfregels voor startende golfers inclusief oefenvragen voor het golfregelexamen"
Titel is  in herdruk en rond 28 mei weer op voorraad
Iedere golfer moet een zekere kennis van spelregels en etiquette hebben om het spel met plezier en op een eerlijke manier te kunnen spelen. Hoe zou je anders kunnen weten hoe je verder moet spelen bij een verloren bal, als je bal in het water is beland of als je bal onspeelbaar in de struiken ligt?
De kennis van de golfregels wordt getest door middel van het golfregelexamen. Dit boek is gemaakt als hulpmiddel bij de voorbereiding op dit examen. In dit boek met 9 regellessen worden de golfregels en de gedragsregels op een aanschouwelijke manier uitgelegd. Het boek bevat de belangrijkste regels uit de Golfregels Editie 2023. De golfregels worden periodiek opnieuw vastgesteld door de Royal and Ancient (de R&A) in Schotland.
Nieuw in Golfregels voor startende golfers is de implementatie van het boek Oefenvragen voor het Golfregelexamen. De examenvragen en oefenvragen ondersteund met illustraties die voor meer begrip en herkenning zorgen, zijn opgenomen na ieder hoofdstuk. Hiermee zijn het theorieboek en het oefenvragenboek volledig in één boek vervat.
Na het doornemen van het boek kun je een online oefenexamen maken op GOLF.NL. Scan de code in het boek en je komt op de juiste pagina uit!

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.