Haal het beste uit je bunkerspel

€ 16,95

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 dagen

Productnummer: 1869
Productinformatie "Haal het beste uit je bunkerspel"
Het derde deel in de instructieve reeks Golfen met Phil Allen. 
In het beste bunker spel wordt zeer gedetailleerd ingegaan op alle mogelijkheden om ‘ongeschonden’ het zand te verlaten. Allereerst aandacht voor de slag en het belang van de juiste houding , gebruik van de optimale club, de balpositie, de uitlijning en natuurlijk de grip tijdens de swing. Verschillende slagen worden uitgebreid besproken en geïllustreerd aan de hand van foto’s en tekeningen. Daarnaast kunnen via de QR codes de instructie filmpjes worden bekeken , die Phil Allen speciaal voor dit boek opnam. Phil Allen laat zien dat simpele aanpassingen in houding en balpositie zorgen voor een perfecte hoogte en afstand van de slag waardoor de afstand tot de pin optimaal is. 
Vervolgens worden een aantal oefeningen toegelicht die de golfer in staat stellen de techniek de verbeteren en fouten te elimineren. Ook hier geldt; de scorekaart laat zien waar verbeteringen mogelijk zijn en de handicap verder omlaag kan! Het boek om aan de hand van een professional het golfspel daadwerkelijk te verbeteren! 
Phil Allen is al jaren coach van Joost Luiten, Nederlands beste golfer, maar begeleidt daarnaast ook een aantal andere jonge talenten. Daarnaast is de uit Engeland afkomstige Allen actief als pro op Golfcenter SEVE, Eind vorig jaar werd hij door het Golf Digest Magazine uitgeroepen tot een van de 75 Best International Teachers van de wereld.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.