Haal het beste uit je wedgespel

€ 16,95

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 weken

Productnummer: 1868
Productinformatie "Haal het beste uit je wedgespel"
Het tweede deel in de nieuwe boekenreeks Golfen met Phil Allen. 
Haal het beste uit je wedgespel spreekt voor zich en behandelt alle onderdelen die ervoor zorgen dat het spel met de wedge snel verbetert. De juiste opstelling om tot een juiste slag te komen, de balpositie, de uitlijning, de balvlucht en de swing zijn cruciaal om tot een betere slag met de wedge te komen. Door het boek heen worden de diverse posities en situaties helder besproken en voorzien van heldere aanbevelingen en instructies, geïllustreerd met grafieken, foto’s en verwijzingen naar de speciale Phil Allen filmpjes via de QR codes in het boek. 
De juiste inschatting van de afstand en de goede keuze van de club zijn onontbeerlijk een hier wordt ook uitgebreid bij stil gestaan. Simpele aanpassingen van slag en swing zorgen voor een betere plaatsing op de green. 
Phil Allen is al jaren coach van Joost Luiten, Nederlands beste golfer, maar begeleidt daarnaast ook een aantal andere jonge talenten. Daarnaast is de uit Engeland afkomstige Allen actief als pro op Golfcenter SEVE, Eind vorig jaar werd hij door het Golf Digest Magazine uitgeroepen tot een van de 75 Best International Teachers van de wereld.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.