Over Golfboeken.nl

Wie wij zijn:

Golfboeken.nl specialiseert zich in het aanbieden van een zo volledig mogelijk assortiment Nederlandse golfboeken en van een goede selectie van Engelstalige boeken.

Daarnaast wordt een selectie van DVD's, spellen en oefenmaterialen aangeboden. Leer de golfregels voor het GVB theorie-examen aan de hand van een duidelijk regelboek en verbeter je techniek met een instructieboek. Voor de beginnende, gevorderde en professionele golfer vind je hier de juiste boeken over regels en instructie, maar ook cadeau's zoals banengidsen en veel naslagwerken en toernooi-DVD's vindt je bij Golfboeken.nl

Assortiment
Golfboeken.nl is volledig onafhankelijk van uitgeverijen en producenten en heeft een zelfstandige aansluiting bij Centraal Boekhuis. Boeken en DVD's worden ook direct ingekocht bij de producent en geïmporteerd vanuit Engeland en de USA.

We proberen altijd op de hoogte te zijn van nieuwe uitgaven en wanneer deze interessant zijn voegen we ze toe aan ons assortiment.
Hebben toch iets over het hoofd gezien en weet je een leuke aanvulling? Aarzel niet en laat het ons weten, dan nemen het mogelijk in ons assortiment.

Consumenten en Wederverkopers
Naast de verkoop aan consumenten, verkopen we ook aan golfshops, golfclubs en golfprofessionals. Wil je meer weten over aantrekkelijke inkoopprijzen? Kijk hier voor meer informatie over onze b2b shop.

Contact
Golfboeken.nl opereert geheel online. Er is geen fysieke winkel en er is niet altijd iemand aanwezig op het kantooradres. Het is dan ook niet mogelijk om langs te komen. We zijn echter altijd bereid u van dienst te zijn via één van onderstaande contactmogelijkheden.

Postadres

Golfboeken.nl
Postbus 56
3738 ZM Maartensdijk

info@golfboeken.nl
U kunt al uw vragen via de mail stellen. Wij proberen binnen 1 werkdag een reactie te geven.

Reacties en vragen
U kunt ons ook mailen via het contactformulier. Wij streven er naar binnen 1 werkdag te antwoorden.
Geniet van ons ruime aanbod!

Kitty Bakker
Eigenaar